GuidePedia

1

"Παίζει με την φωτιά" ο Α.Σαμαράς: "Πέρσι είμασταν στα πρόθυρα να γίνουμε Συρία"!

Με μια απίστευτη δήλωση από το Προεδρικό Μέγαρο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς παραδέχθηκε ότι η Ελλάδα πέρσι τέτοια εποχή ήταν έτοοιμη να εκραγεί και να κυλίσει σε έναν εμφύλιο πόλεμο ανάλογο με αυτόν την Συρίας!
Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς μετέβη στο προεδρικό Μέγαρο για να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ.Παπούλια, δίνοντας τροφή σε σενάρια για πιθανή πρόθεσή του να οδεύσει την χώρα σε πρόωρες εκλογές, αλλά η έκπληξη ήρθε από αλλού:
Σε μία προσπάθεια να δείξει προφανώς ότι η κυβέρνησή του έχει καταφέρει να εμπεδώσει την κοινωνική ηρεμία και το αίσθημα ασφάλειας στους Έλληνες πολίτες (εδώ γελάμε...) διατύπωσε τα εξής πρωτοφανή: .
«Βλεπουμε τι γίνεται στην Συρία. Η Ελλάδα είναι προπύργιο σταθερότητας και ασφάλειας σήμερα σε μία περιοχή που κυριολεκτικά φλέγεται. Η αίσθηση σταθερότητας γύρω από την Ελλάδα δεν υπήρχε πριν από ένα χρόνο. Η Ελλάδα ήταν πηγή αστάθειας όχι μόνο για την περιοχή μας, αλλά για ολόκληρη της Ευρώπη». Τώρα το σκηνικό έχει αλλάξει κατά 180 μοίρες».
Δηλαδή παραδέχθηκε ότι πέρσι πηγαίναμε για εμφύλιο, ενώ εφέτος ... είναι όλα καλά. Με την ανεργία αυξημένη κατά 20% σε σχέση με πέρσι, το χρέος στα 330 δισ. ευρώ μετά από ένα τεράστιο "κούρεμα", 450.000 οικογένειες χωρίς ούτε ένα εργαζόμενο μέλος κλπ.
Αλλά και πέρα από το περιεχόμενο αυτό καθαυτό της δήλωσής του, υπάρχει και θέμα μηνύματος προς το εξωτερικό: Πώς να επενδύσει κάποιος σε ια χώρα που ο ίδιος της ο πρωθυπουργός λέει ότι πριν από ένα χρόνο θα ξεσπούσε εμφύλιος;

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

  1. ΚΑΛΑ, Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΑΝ ΑΙΓΥΠΤΟΣ, Ο ΑΛΛΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΥΡΙΑ. ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ....ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ, ΤΙΣ ΙΔΙΑΥΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top