GuidePedia

0

ΟΙ ΗΠΑ ΑΠΛΑ "ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ"
Φαίνεται ότι οι ισλαμιστές αντάρτες δεν έχουν καταφέρει να πείσουν ούτε του πατρώνες τους για τις "αγαθές" τους προθέσεις στην Συρία και κατ'αυτό τον τόπο τόσο οι ΗΠΑ, όσο και η Βρετανία αποφάσισαν να μην τους εφοδιάσουν με βαριά όπλα, αφήνοντάς τους έρμαιο της (κακής) μοίρας τους.
Ήδη ο Ντέιβιντ Κάμερον, ο πρωθυπουργός της Βρετανίας αποφάσισε να μη προχωρήσει σε εξοπλισμό της "συριακής αντιπολίτευσης" και στις ΗΠΑ ψάχνουν αλλά δεν ... βρίσκουν ανταρτικές ομάδες που να μην έχουν σχέση με την αλ Κάιντα, έστω και αν παγκοσμίως πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι τελικά ίσως να υπάρχει υπόγεια διασύνδεση της αλ Κάιντα με κύκλους των ΗΠΑ....
Σύμφωνα με τις πηγές της εφημερίδας World Tribune "Η CIA παρέδωσε μεγάλες ποσότητες οπλισμού στους ισλαμιστές αντάρτες από τον Νοέμβριο του 2012. Όμως τους τελευταίους 6 μήνες πάρα πολλοί από του Σύρους επαναστάτες κατέθεσαν τα όπλα, και αντικαταστάθηκαν από ξένες ομάδες προερχόμενες από την Αλ Κάιντα"!
Η Γερουσιαστής Σούζαν Κόλινς, δήλωσε στην εφημερίδα World Tribune ότι "μοιάζει η κυβέρνηση να μην έχει κάποιο λειτουργικό σχέδιο".
Από τον Ιούνιο που ο πρόεδρος Ομπάμα ανήγγειλε την επιπλέον στρατιωτική βοήθεια στους σουνίτες επαναστάτες, κανένα μέρος της δεν έχει φτάσει στις ομαδες αυτές σύμφωνα με την εφημερίδα.
Μάλιστα ο εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας George Little δήλωσε ότι "δεν μπορώ να πω πότε θα σταλθεί αυτή η βοήθεια,αλλά αυτές είναι οι προθέσεις μας" επιβεβαιώνοντας ότι η κυβέρνηση Ομπάμα διστάζει να προχωρήσει στην αποστολή της βοήθειας, διότι τα εγκλήματα των ισλαμιστών έχουν αποκαλύψει στην Κοινή Γνώμη ότι πολεμούν ξένοι φανατικοί στην Συρία, και ότι η "επανάσταση" δεν έχει έρεισμα στον συριακό λαό, συνεπώς πρόκειται περί εισβολής.
Σε συσκέψεις που πραγματοπιήθηκαν προσφάτως μέλη της Γερουσίας εξέφρασαν την ενόχλησή τους ότι οι συριακές επαναστατικές ομάδες δρουν κάτω από την καθοδήγηση της Αλ Κάιντα. Ο αναπληρωτής διευθυντής της CIA Michael Morelland γνωστοποίησε στην Γερουσία ότι όλη η"επανάσταση" έχει περάσει στα χέρια δύο παρακλαδιών της Αλ Κάιντα στην Noύσρα και στην Άμυνα του Λεβάντε, ενώ πρόσφατα δημιουργήθηκε και το Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και στο Σαμ. Οι δύο οργανώσεις εμφανίζονται στην λίστα των τρομοκρατικών οργανώσεων των ΗΠΑ. οι οποίες μέχρι τώρα τις χρηματοδοτούσαν!
Στο μεταξύ εξαπατημένος δηλώνει ο αρχηγός του Ελεύθερου Συριακού Στρατού Idriss Salim απο τον πρωθυπουργό της Βρετανίας μετά την απόφασή του να μη προχωρήσει σε εξοπλισμό της αντιπολίτευσης.Κατηγορεί τον David Cameron ότι απέκρυψε το γεγονός πως είχε λάβει εδώ και δύο μήνες αρνητική εισήγηση από το Εθνικό Στρατιωτικό Συμβούλιο της χώρας για αποστολή
όπλων.
Η συγκεκριμένη αλλαγή πλεύσης της Αγγλίας προκάλεσε την οργή του Idriss Salim ο οποίος εδω και δύο χρόνια παρακαλάει τη Δύση για εξοπλισμό.
Με έκδηλο το θυμό στη χροιά της φωνής του αναφέρει σε συνέντευξη στη Daily Telegraph : « H Δύση όλο υπόσχεται και υπόσχεται,κατάντησε αστείο. Αν είχα τη δυνατότητα θα ρωτούσα τον κ David Cameron αν θα μας αφήσει μόνους μας να σκοτωθούμε. Εκ μέρους όλων των Συρίων σας ευχαριστώ πολύ… »
Αυτή η στάση έρχεται τη στιγμή που διαφαίνεται ότι το συριακό παίρνει τροπή υπέρ του κυβερνητικού στρατού .Η προέλαση του στην Χόμς,η αναδίπλωση του στο Χαλέπι και οι εκτεταμένες επιχειρήσεις του στην αμαρτωλή επαρχία του Ιντλέμπ και στην πρωτεύουσα δημιουργούν πανικό στις τάξεις των ισλαμιστών
Επιπλέον,οι βρετανοί αξιωματούχοι γνωρίζουν ότι έτσι κι αλλιώς τους παρέχουν όπλα η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ.
« Που είναι οι φίλοι μας στη Δύση, τι περιμένουν ; » αναρωτιέται ακόμη ο «στρατηγός» της αντιπολίτευσης.
Ενώ καταλήγει: «Σε λίγο δεν θα υφίσταται Ελεύθερος Συριακός Στρατός και οι ισλαμιστές θα πάρουν τον έλεγχο των πάντων κάτι που δεν πιστεύω ότι συμφέρει την Αγγλία» σε μια προσπάθεια να αποστασιοποιηθεί επικοινωνιακά από τις φρικαλεότητες των τζιχαντιστών που συντάραξαν και επηρέασαν την διεθνή κοινή γνώμη. 
Τα πράγματα είναι απλά. Και οι Βρετανοί και οι Αμερικανοί γνώριζαν ποιούς υποστήριζαν, και σε ποιούς έστελναν οπλισμό. Εκτός εάν CIA και ΜΙ6 είναι παντελώς ανίκανες (που δεν είναι) ώστε να μην γνωρίζουν τίποτε έξω από την "αυλή" τους.
Αυτοί που δεν γνώριζαν ήταν οι πολίτες τους. Τώρα πια όμως ξέρουν, έμαθαν για όλα τα απίστευτα εγκλήματα αυτών των φανατικών, έχουν σοκαριστεί, και οι κυβερνήσεις τους ξεκίνησαν την ηθοποιία, του στιλ "δεν το είχαμε καταλάβει, δεν ξέραμε". 
Το παιχνίδι της προπαγάνδας έχει χαθεί, άλλωστε ακόμα αγνοείται η τύχη των δύο Μητροπολιτών που μάλλον προοιωνίζεται δυσοίωνη. Οι συμμαχίες με το διάβολο (φανατικοί ισλαμιστές) τα έχουν αυτά, γιατί ο διάβολος δεν κρατάει ποτέ το λόγο του, συμπαντικός κανόνας. Στο τέλος όμως όλοι θυμούνται ότι "πούλησες" την ψυχή σοου σε αυτόν.

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top