GuidePedia

0

Την Ελλάδα την κυβερνάει το “τίποτα” και μετά απο αυτό έρχεται ένα άλλο “τίποτα”, που θα είναι και αυτό πάλι εισαγόμενο και εγκεκριμένο από το ντόπιο κεφάλαιο, όπως όλα τα προηγούμενα.
Η Ελλάδα απο τώρα και στο εξής θα έχει κυβερνήσεις μίας χρήσης ενώ θα αυξάνεται ο αριθμός των πατριωτικών κομμάτων.
Η σύνθεση μιας κυβέρνησης θα είναι κάθε φορά και πιο δύσκολη, αφού η κάθε κυβέρνηση θα πρέπει να αναδεικνύει όλο και πιο νέα και άφθαρτα πρόσωπα για να αυξήσει τη διάρκεια παραμονής της στην εξουσία και να εκτελέσει το έργο αποσύνθεσης της χώρας, στο κομμάτι που της αναλογεί.  Oλα θα εξελίσσονται στα πλαίσια “εργολαβιών” που θα έχουν προσυμφωνηθεί πρίν απο κάθε ανασχηματισμό ή εκλογές.
Η Ελλάδα πρός το παρόν δεν διαθέτει πατριωτικό κόμμα μέσα στην Ελληνική Βουλή και αλοίμονο αν η ΧΑ είναι το κόμμα των πατριωτών. Οσα “πατριωτικά” νέα πρόσωπα προωθούνται σταδιακά απο τα γνωστά ΜΜΕ – περίπτερα σε γωνία είναι παιδιά του συστήματος, που φορούν προβιά προβάτου. Θα ήταν δυνατόν ποτέ αυτά να προβάλλουν πατριώτες; Να παρατηρείτε προσεκτικά τα πάντα και να κρατάτε σημειώσεις…
Δυστυχώς, η χώρα είναι καταδικασμένη και όταν βρεθεί ο καταλληλότερος, τότε θα έχει πολύ μικρά περιθώρια να κάνει κάτι είτε γιατί η Ελλάδα θα είναι μικρότερη είτε γιατί οι προηγούμενοι δεν θα έχουν αφήσει τίποτα, που να μην έχουν υπογράψει. Yπάρχει όμως και το απρόοπτο και για το απρόοπτο πρέπει να υπάρχει προετοιμασία.
Στη νέα τριτοκοσμική δικομματική κυβέρνηση, τα υπουργεία Οικονομικών, Εξωτερικών, Αμυνας, Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ελέγχονται απο ανθέλληνες. Το κλειδί-απάντηση σε αυτή τη κατάσταση είναι να λειτουργήσει γρήγορα και αποτελεσματικά η Ελληνική Δικαιοσύνη. Μετά την αποχώρηση Πεπόνη δεν κινείται τίποτα ενώ η απόφαση του ΣτΕ για το PSI ήταν μια αναμενόμενη απόφαση, που αγγίζει το τελευταίο επίπεδο παρακμής της δήθεν ανεξάρτητης εξουσίας, που δεν έχει κάνει ποτέ αυτοκάθαρση. Απο τώρα και στο εξής απομένουν μόνο τα διεθνή δικαστήρια, άν και όσοι καταφύγουν σε αυτά δεν είναι σίγουρο ότι θα βρούν το δίκιο τους. Καμμία δικαιοσύνη δεν είναι ανεξάρτητη.
Ο μόνος τρόπος να προληφθεί η επερχόμενη εξέγερση είναι να δημιουργηθούν πυρήνες δημοκρατίας, όχι όμως ψεύτικοι αλλά πραγματικοί. Οι ψεύτικοι θα καταρρέουν ο ένας μετά τον άλλο. Δεν πρέπει να σας ανησυχεί το θέμα.
Είδατε πως αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του ΣΥΡΙΖΑ και των υποστηρικτών του;
Νομιμοποίηση μεταναστών και υπερφορολόγηση θέλει το ΣΥΡΙΖΑ μέσα από ένα νέο μνημόνιο, που θα έλθει έτσι και αλλοιώς. Αυτό το ονομάζει διαπραγμάτευση και σχέδιο διαφυγής της χώρας προς τα εμπρός. Για ανάπτυξη μόνο σαν τίτλο το αναφέρει. Η παρέα της Κουμουνδούρου θέλει να γίνει κυβέρνηση. Οι καρέκλες θέλουν ροδάκια… Πόσα συμβόλαια να έχει υπογράψει ο Αλέξης στις ΗΠΑ, που ακόμη δεν ξέρουμε;
Γιατί στα ΜΜΕ της διαπλοκής και της αέναης συμφοράς μόνο κάτι κότες που κακαρίζουν εμφανίζονται;
Γιατί μόνο τα λαμόγια της διαπλοκής και της οργανωμένης μειοδοσίας προβάλλονται;
Αυτοί δεν είναι η εικόνα της πραγματικής Ελλάδας. Υπάρχει και μια άλλη Ελλάδα, αυτή που κρύβουν.
Είδατε πως αποκαλύφθηκε ότι όλα τα μνημονιακά κόμματα είναι μια ωραία παρέα;
Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών προέκυψε ο Βενιζέλος, ο αρχηγός ενός κόμματος που στις τελευταίες εκλογές κατακρημνίσθηκε απο τον Ελληνικό λαό.
Ο Bενιζέλος μετά τη παράδοση της Εθνικής κυριαρχίας, την τραγική για τη χώρα ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, τον νόμο περί ευθύνης υπουργών, τη λίστα Lagarde και τόσα άλλα που έχει στο ενεργητικό του χωρίς να γνωρίζει κανείς ακόμη τι έχει στο παθητικό του, σαν υπουργός Εξωτερικών έχει να αντιμετωπίσει:
  • το θέμα της ΑΟΖ και των κοιτασμάτων φυσικού αερίου με τη συνεργασία του Μανιάτη στο υπ. Περιβάλλοντος,
  • το θέμα των Γερμανικών αποζημιώσεων,
  • το όνομα της FYROM,
  • την επαναπροώθηση των μεταναστών στη Τουρκία,
  • τον αντιρατσιστικό νόμο,
  • το νέο σχέδιο ΑΝΑΝ για τη Κύπρο με τη Τουρκία,
  • νέα μνημόνια με τη Τουρκία κάτω απο το τραπέζι κοκ.
Η παρουσία του Βενιζέλου στη κυβέρνηση είναι πέρα για πέρα προκλητική και επικίνδυνη.
Δέκα υπουργούς απέκτησε στη νέα κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ έναντι τριάντα της ΝΔ. Απo αύριο θα βγαίνουν όλοι τους στα παράθυρα των ΜΜΕ να λένε τι θα κάνουν, πρίν το κάνουν. Μα όσα λένε τα μνημόνια που υπέγραψαν θα κάνουν και θα λένε ευχαριστώ στο Σόιμπλε, όταν τους λέει μπράβο… Το τελευταίο μάλιστα σαν πρακτική αποτελεί ένα παράδειγμα του ορισμού του δοσίλογου και όταν αναφέρεται συχνά στο δημόσιο λόγο απο τον “παρεκτραπέντα”, τότε μαρτυράει και την ηλιθιότητά του.
Στη νέα κυβέρνηση, ο Καψής έγινε υφυπουργός για την ΕΡΤ. Με τί προσόντα; Ούτε ο Θεός δεν ξέρει. O ΔΟΛ στον οποίο εργαζόταν με δάνεια απο τις τράπεζες ζεί, πολλά απο τα οποία με ερωτημαικό. Σε κάθε μελλοντική απόφαση για απολύσεις απο τις τόσες που έχουν συμφωνήσει με τα μνημόνια θα διορίζεται και νέος υφυπουργός;
Η υπουργοποίηση Καψή είναι η πιο γελοία απόφαση της κυβέρνησης της διαπλοκής. Το πρώτο που θέλει να αλλάξει στη ΝΕΡΙΤ ΑΕ  ο άνθρωπος του ΔΟΛ είναι το “μαύρο” στις οθόνες των τηλεοράσεων κα όχι το “ΑΕ”, που δείχνει ότι η ΝΕΡΙΤ μόνο δημόσια δεν είναι…
Τί να πεί κανείς όμως και για την υπουργοποίηση Βαρβιτσιώτη, γνωστού για την εμπλοκή του στα τεκτενόμενα της λίστας Lagarde;
Η παρουσία του υστερικού Αδώνεως στο Υγείας, του φιλοαδρανούς Aβραμόπουλου και της άνευ θέματος Γεννηματά στο Αμυνας κοκ. αποδεικνύει ότι εκτός απο τη διαπλοκή που υπάρχει πίσω απο το θέατρο του Καραγκιόζη που παίζουν όλοι οι πολιτικοί της πλάκας μπροστά στις κάμερες των ΜΜΕ, το πτώμα έχει σαπίσει.
Στο τέλος της τραγωδίας αυτής που οδηγεί στο φυσικό θάνατο και το διαμελισμό της χώρας θα μείνει μόνο το αληθινό, και αυτό θα πρέπει να έχει νικηθεί για να νικήσει.

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top