GuidePedia

0

Με δεδομένη την πρωθυπουργική απόφαση και την κυβερνητική εντολή με πράξη νομοθετικού περιεχομένου (όπως λέμε «αποφασίζουμε και διατάσσουμε», δηλαδή ξεκάθαρη χούντα) που αφορά το κλείσιμο της ΕΡΤ, το μήνυμα της ιλαροτραγικής υποτιθέμενης κυβέρνησης της Ελλάδας είναι απολύτως σαφές: «Όταν δεν μπορούμε να διορθώσουμε το πρόβλημα τότε θα εξαλείφουμε τον… άρρωστο, χωρίς καμία διάκριση, χωρίς καμία δεύτερη σκέψη, χωρίς ενδοιασμούς και φυσικά χωρίς καμία απολύτως δημοκρατική αίσθηση».

Είναι το ίδιο μήνυμα που εδώ και χρόνια, στέλνουν με απόλυτη συνέπεια τρεις διαφορετικές κυβερνήσεις.
Είναι το μήνυμα της εξόντωσης λόγω αδυναμίας ή λόγω ικανότητας χειρισμού από τους… «διασώστες» μας. Είναι το μήνυμα που στάλθηκε σε 1.500.000 Έλληνες που βρέθηκαν άνεργοι λόγω κάκιστων πολιτικών επιλογών.
Είναι το ίδιο μήνυμα που έστειλε μία ληστοσυμμορία που έστειλε στον θάνατο περισσότερους από 4.000 συμπατριώτες μας.
Είναι το ίδιο μήνυμα που έστειλε μία παρέα πολιτικών απατεώνων, ρίχνοντας στον Καιάδα την Παιδεία, την Υγεία, τους νέους, τους συνταξιούχους, ακόμη και τα αγέννητα παιδιά.
Είναι το ίδιο μήνυμα της απόλυτης καταστροφής και της εξαθλίωσης που ζει το σύνολο σχεδόν των πολιτών αυτής της χώρας.
Είναι το χωρίς καμία διάκριση μήνυμα ισοπέδωσης και ξεπουλήματος των πάντων, στο όνομα της ικανοποίησης των απαιτήσεων εκείνων που πλέον ομολογούν ότι έκαναν λάθος και μας κατέστρεψαν.
Είναι το ίδιο μήνυμα που επί χρόνια στέλνεται προς όλους μας και που βιάζει καθημερινά το Σύνταγμα, που καταλύει την Δημοκρατία, που χωρίς εξαιρέσεις εκτελεί μία γενοκτονία.
Είναι το ίδιο μήνυμα παραλήπτες του οποίου είμαστε όλοι και είτε αργά είτε γρήγορα θα γίνουμε θύματα του παραλογισμού του.
Είναι το μήνυμα της σημερινής κυβέρνησης που όντας ανίκανη να «θεραπεύσει» τις πληγές που οι πολιτικές του παρελθόντος δημιούργησαν, αποφασίζει να θυσιάσει τον ασθενή για να ικανοποιήσει άνομους σκοπούς, για να γεμίσει ακόμη περισσότερο τις τσέπες των εντολέων της.
Είναι το μήνυμα που παίρνουμε όλοι μας.
Είναι το μήνυμα της αδιαλλαξίας.
Είναι το μήνυμα εκείνο που όλοι εμείς ενστερνιζόμαστε και υποσχόμαστε πως θα εφαρμόσουμε κατά γράμμα, έτσι όπως ακριβώς μας το «δίδαξαν» οι υπηρέτες της Μέρκελ και των τραπεζών.
Είναι το μήνυμα της διαταγής εκτέλεσης με συνοπτικές διαδικασίες, όταν οι σημερινοί (και χθεσινοί) υπεύθυνοι θα συρθούν στην Δικαιοσύνη για να αντιμετωπίσουν το πνεύμα δημοκρατίας, δικαιοσύνης. Δίκη χωρίς δικαίωμα απολογίας, δίκη και καταδίκη χωρίς καμία εξαίρεση σε όλους τους πολιτικούς που στηρίζουν αυτή την κυβέρνηση που πλέον έχει χαρακτηριστικά μίας πολιτικο-οικονομικής χούντας.

Το μήνυμα, λοιπόν, ελήφθη: Σύλληψη, δίκη, καταδίκη και τιμωρία σε εκείνους που τόλμησαν να επιχειρήσουν κατά του πολιτεύματος, σε εκείνους που τόλμησαν να διαχειριστούν την χώρα σαν χώρο και τους πολίτες σαν αριθμούς.
Το μήνυμα ελήφθη με απόλυτη σαφήνεια. Κανένας οίκτος σε εκείνους που μας αντιμετώπισαν σαν υπανθρώπους. Κανένα έλεος σε εκείνους που έβαλαν υποθήκη τις ζωές μας, τις περιουσίες μας και την ίδια μας την χώρα στην εξαγορά ανόδου και παραμονής τους στην εξουσία.

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top