GuidePedia

0



Η υποστήριξη του Ισραήλ για τους μαχητές της Αλ Κάιντα στη Συρία έχει γίνει αποδεκτή ακόμη κι από τον επικρατούντα τύπο.
Για παράδειγμα, η εφημερίδα Die Welt της Γερμανίας δημοσίευσε μια έκθεση στις 12 Ιουνίου για την ιατρική περίθαλψη του Ισραήλ στούς μαχητές της Αλ Κάιντα.

Σε μια συνέντευξη με το γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό LCP, ο πρώην γάλλος υπουργός Εξωτερικών Roland Dumas, δήλωσε:
'' Θέλω να σας πω κάτι. Ήμουν στην Αγγλία δύο χρόνια πριν από τη βία στη Συρία για άλλες δουλειές. Συναντήθηκα με κορυφαίους Βρετανούς αξιωματούχους, οι οποίοι ομολόγησαν σε μένα ότι ετοίμαζαν κάτι στη Συρία.

Αυτό ήταν στη Βρετανία όχι στην Αμερική. Η Βρετανία οργανώνει την εισβολή των ανταρτών στη Συρία. Ζήτησαν από μένα, ακόμη, αν και δεν ήμουν πλέον υπουργός Εξωτερικών, αν θα ήθελα να συμμετάσχω.
Φυσικά, αρνήθηκα, είπα ότι είμαι Γάλλος, και δεν με ενδιαφέρει.''

Ο Dumas πήγε για να δώσει στο κοινό ένα γρήγορο μάθημα για τον πραγματικό λόγο του πολέμου που έχει στοιχίσει τη ζωή δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων.

'' Αυτή η δραστηριότητα ξεκινά απο πολύ πρίν. Ήταν προετοιμασμένοι, προδικάστηκε και προγραμματίστηκε ... στην περιοχή, και είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι αυτό το καθεστώς της Συρίας έχει μια πολύ αντι-ισραηλινή στάση.

Ως εκ τούτου, ό, τι κινείται στην περιοχή-και το γνωρίζω αυτό από την πρώην Ισραηλινό πρωθυπουργός ο οποίος μου είπε «θα προσπαθήσουμε να προχωρήσουμε με τους γείτονές μας, αλλά εκείνοι που δεν συμφωνούν μαζί μας θα καταστραφούν.

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top