GuidePedia

0
crusader

Τον τελευταίο καιρό, αποτέλεσμα των πολλαπλών μηνυμάτων, γαλουχείται μια νέα γενιά σταυροφόρων.
Άνθρωποι ηλικίας 15 εώς 40 ετών γίνονται δέκτες των ειδήσεων σχετικά με απάνθρωπες πρακτικές που ακολουθούν οι απανταχού μουσουλμάνοι.
Βίντεο με μουσουλμάνους να ακρωτηριάζουν και να αποκεφαλίζουν. Βίντεο με μουσουλμάνους να βεβηλώνουν πτώματα. Βίντεο με μουσουλμάνους να λιθοβολούν γυναίκες στο όνομα της Σαρία. Και μία γενική εικόνα ότι όσο αναφορά τους μουσουλμάνους, πρόκειται για ανθρώπους σε ημιάγρια κατάσταση με αίμα ακόμα και στα ματιά τους, γεμάτους μίσος προς οτιδήποτε ξένο. Οι περισσότερες ειδήσεις αφορούν βασανιστήρια και δεινά που δέχονται μουσουλμάνοι, πιστοί, από μουσουλμάνους που απλά ανήκουν σε άλλο δόγμα ή εθνοτική ομάδα, χωρίς βέβαια να λείπουν και τα παραδείγματα που θύματα ήταν δυτικοί.
Λίγοι όμως αναρωτιούνται για τις αιτίες που οδήγησαν τους ανθρώπους αυτούς στο να απαρνηθούν την ήρεμη και φυσιολογική ζωή και να γίνουν μουτζαχεντίν, μελλοθάνατοι δηλαδή, έτοιμοι να σπείρουν μίσος και θάνατο.
Μέχρι πριν λίγα χρόνια που ο αντιιμπεριαλισμός ήταν στάση ζωής για τους Ελληνες, περισσότερα γεγονότα γίνονταν γνωστά και η εικόνα ήταν πιο ολοκληρωμένη, αλλά τώρα πολλά γεγονότα αποσιωπουνται ή αγνοούνται.
Άδικοι πόλεμοι των Άγγλων εναντίον μουσουλμάνων με σκοπό ακόμα να τους εξαναγκάσουν να καλλιεργούν όπιο.
´Αδικοι πόλεμοι των Ηνωμένων πολιτειών σε Ιράκ, Αφγανιστάν ακόμα και σε Αφρικανικα κράτη όπως η Σομαλία.
´Αδικοι πόλεμοι των Σοβιετικών στο Αφγανιστάν ή στην Τσετσενία.
Και μετα αναρωτιέται κανείς γιατί σε όλους αυτούς τους λαούς γεννήθηκε μίσος; 
Βλέπουμε το Ιράκ που απελευθερώθηκε από τον “κακό” Σαντάμ και τώρα να ειναι ζούγκλα. Βλέπουμε τους Ταλιμπάν να σκοτώνουν, αλλά παραγνωρίζουμε ότι χρηματοδοτήθηκαν από την Αμερική προκειμένου να πολεμήσουν τους Σοβιετικούς.
Βλέπουμε τρομοκράτες να καταστρέφουν την ζωή τους μαζί με τη ζωή άλλων, σαν το τελευταίο περιστατικό στο Λονδίνο, αλλά παραγνωρίζουμε ότι το Γκουαντάναμο είναι γεμάτο φυλακισμένους χωρίς δική. Παραγνωρίζουμε ότι η οικογένεια Λάντεν έχει ξεχωριστη θέση στις ΗΠΑ και στην Σαουδική Αραβία.

Και έτσι μονοκόμματα κατηγορούμε όλους τους μουσουλμάνους σαν υπάνθρωπους.
Ακόμα και έτσι να είναι, πρόκειται για ανθρώπους που μεγάλωσαν και γαλουχήθηκαν σε σκοταδιστικά καθεστώτα, που τα επέβαλε η δύση σε αυτούς.
Βέβαια λόγω και της εσωτερικής Ελληνικής κρίσης, συσσωρεύεται μεγαλύτερη αποστροφή λόγω της οικονομικής και κοινωνικής πίεσης που δημιουργούν τα κύματα λαθρομεταναστών.
Και κανείς δεν αναρωτήθηκε ποιός ανάγκασε όλους αυτούς τους λαθρομετανάστες να ειναι εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα. Κανείς δεν αναρωτήθηκε γιατί όλες οι Ελληνικές κυβερνήσεις συναίνεσαν στο να μην μπορούν να μετακινηθούν αυτοί οι άνθρωποι σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη. Και κανείς δεν αναρωτήθηκε γιατί αν συλληφθεί ένας λαθρομετανάστης σε ευρωπαϊκό κράτος θα επαναπροωθηθεί στην Ελλάδα διότι αποτέλεσε την πύλη εισόδου του.
Έχουμε βέβαια και κόμματα τα οποία προσπαθούν να περάσουν και αυτά την δική τους πολιτική και βγάζουν μένος εναντίον των μουσουλμάνων. Και κανείς δεν αναρωτήθηκε γιατί αυτά τα κόμματα διοχετεύουν αυτό το μίσος προς συγκεκριμένες φυλές και αφήνουν άλλους βόρειους γείτονες στο απυρόβλητο. Ποιά συμφωνία κυρίων, ποιά οικονομική συναλλαγή έχει γίνει μεταξύ αυτών των κομμάτων και άλλων φύλων.
Διότι δεν γίνεται να με ενοχλεί ο Καμερουνέζος και να μην με ενοχλεί αυτός που δεν μου επιτρέπει να θάψω νεκρούς, που δεν επιτρέπει σε Έλληνες να αυτοπροσδιοριστούν ως Έλληνες μειονοτικοί. Δεν γίνεται να με ενοχλει ο Σύριος και να μην με ενοχλεί αυτός που θεωρεί την Πρέβεζα συνοριακή γραμμή.
Αλλά με λίγα ευρώ και λίγα φυτά των αγγέλων όλα γίνονται.
Αυτοί οι πόλεμοι δεν αφορούν την Ελλάδα και τους Ελληνες. Για πολλά χρόνια η Ελλάδα είχε ξεχωριστή θέση στα μάτια όλου του μουσουλμανικού κόσμου.
Με εξαίρεση την βομβιστική ενέργεια της Λιβύης του Καντάφι εναντίον Αμερικάνων, η Ελλάδα ήταν όχι απλώς στο απυρόβλητο αλλά ο δίκαιος διαπραγματευτής στον όποιον όλα τα μουσουλμανικά κράτη απευθύνονταν προκειμένου να τους βοηθήσει στις σχέσεις τους με την δύση. Η Ελλάδα ποτέ δεν κινδύνεψε και ποτέ δεν έγινε στόχος τρομοκρατών. Ποτέ, όσο ευάλωτη και αν ειναι η εσωτερική ασφάλεια, δεν χρειάστηκε να επέμβει σε τρομοκρατικά χτυπήματα. Τον πόλεμο με την δύση πάντα τα αραβικά τον κρατούσαν εκτός Ελλάδας.
Ακόμα και όταν τους πληγώναμε και η δύση χρησιμοποιούσε την Κρήτη σαν βάση εξόρμησης, ακόμα και όταν στέλναμε στρατεύματα στο Αφγανιστάν, ήμασταν στο απυρόβλητο.
Τώρα όμως αυτό τείνει να αλλάξει. Και αυτό όχι λόγω πολιτικής αλλά κυρίως λόγω αλλαγής της στάσης της κοινής γνώμης. Αρχίζουν οι ´Ελληνες να ακούν τις σειρήνες για τους κακούς μουσουλμάνους και να ξεχνούν το Γκουαντάναμο, να ξεχνούν το Αφγανιστάν, την Σομαλία, την Τσετσενία.
Και αυτό η Ελλάδα θα το πληρώσει. Καταρχήν οικονομικά, γιατί θα πρέπει να αναπτύξει ελεγκτικούς μηχανισμούς αντίστοιχους με αυτούς που κράτη σαν την Αμερική ή την Αγγλία αναπτύσσουν προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον κίνδυνο της τρομοκρατίας. Και κατα δεύτερο λόγο, κινδυνεύει να έχει τα δικά της θύματα από το τυφλό μίσος, θύματα τα οποία θα επαναπροσδιορίσουν την θέση της Ελλάδας ως μια ουδέτερη και ασφαλή χώρα.
Η Ελλάδα πάντα είχε ειδική, ξεχωριστή σχέση με το Ισλάμ. Ακόμα και σε οριακές στιγμές, σαν την καταστροφή της Σμύρνης, υπάρχουν μαρτυρίες για Τούρκους που έβαζαν τα Ελληνόπουλα μαζί με τα δικά τους μωρά προκειμένου να γλιτώσουν την σφαγή. Στην Κύπρο μουσουλμάνοι Τουρκοκύπριοι φυγάδευαν Ελληνοκύπριους για να γλιτώσουν. Και για αυτήν την ξεχωριστή θέση δεν χρειάστηκε ούτε τζαμί ούτε τίποτα άλλο παρά μόνο δίκαιη στάση.
Αλλά όλες αυτές οι ιστορίες χάθηκαν και έμεινε το άκριτο μίσος.
Ας μάθουμε όμως τουλάχιστον ότι το Βυζάντιο καταστράφηκε από τους σταυροφόρους, όχι από μουσουλμάνους.

Τσανούσης Στάμος

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top