GuidePedia

0

Ενοχλητική έχει καταντήσει η κυρία της Δημοκρατικής Αριστεράς του Φώτη Κουβέλη, η Μαρία Ρεπούση, με τη ψυχωτική εμμονή της στο θέμα των γενοκτονιών των Ελλήνων της πρώην Οθωμανικής Αυτοκρατορίας τους οποίους περιποιήθηκε δεόντως ο «μέγας μεταρρυθμιστής» εγκληματίας πολέμου (και με αυτούς έχουν ψύχωση πολλοί όμοιοι της κυρίας, με την εξαίρεση του Κεμάλ βέβαια).
Έφτασε στο σημείο να απευθυνθεί μέσω επιστολής στην επιτροπή ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, αναζητώντας συμμαχίες, ώστε να μην περάσουν στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο (παρεμπιπτόντως, μας προέκυψε αντισυνταγματικότητα…), ενέργεια που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα χαρακτηριζόταν ενδεχομένως και ως «μη φιλική» από το κόμμα της!

Δεν ξέρουμε εάν θα πρέπει να μιλήσουμε στην περίπτωση αυτή για «διατεταγμένη υπηρεσία» με τη συμπεριφορά της,έχοντάς το πάρει… πατριωτικά (την έκφραση του συρμού εννούμε, προς Θεού [την πειράζουμε με την επίκληση] μην εννοήσει κανείς την κυριολεξία! Κατά τα άλλα όταν την κοπάνησε από τη Βουλή ένα λεπτό πριν τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της γενοκτονίας των Ποντίων, την είχε καλέσει… η φύση και μετέβη στην τουαλέτα.
Τη Ρεπούση την ξέρουμε και απλά είναι γελοίο να προβάλλονται τέτοιες φαιδρές δικαιολογίες. Όσο και να συμπαθούμε σε προσωπικό επίπεδο τον Φώτη Κουβέλη, στο συγκεκριμένο θέμα το κόμμα του θυμίζει ξέφραγο αμπέλι, με συμπεριφορά που προσβάλλει την πλειοψηφία των Ελλήνων.
Είναι προφανώς δικό του πρόβλημα, όμως, δεν μπορούμε να μην υπομνήσουμε, ότι οι απλοί καθημερινοί άνθρωποι στους οποίους αρέσει η πολιτική του ευπρέπεια, ενοχλούνται και αποθαρρύνονται στο να τον εμπιστευτούν αφού δεν αντιλαμβάνονται τους λόγους πίσω από τη στήριξη τέτοιων συμπεριφορών από βουλευτές του.

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top