GuidePedia

0
ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Tου Κώστα Χαρδαβέλλα. 
Στα τέλη Φεβρουαρίου ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μυτιλήνης Παναγιώτης Προβέτζας, κατήγγειλε ότι το ιδιωτικό Ιατρικό Κέντρο «ΚΙΟΡΦΕΖ» που βρίσκεται στο Αδραμύτι της Τουρκίας, άνοιξε στη Μυτιλήνη γραφείο εξυπηρέτησης των κατοίκων του νησιού προκειμένου να του προωθεί την Τουρκία για Ιατροφαρμακευτικές υπηρεσίες.

Ακολούθησαν αναρτήσεις από το aegaio.blogspot.gr, στο οποίο δημοσιεύτηκε ακόμη και ο τιμοκατάλογος του τουρκικού νοσοκομείου τυπωμένος στα Ελληνικά, με την ακριβή διεύθυνση του παραρτήματος της Λέσβου.
Λίγες ημέρες αργότερα ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Τέρενς Κουίκ κατέθεσε στην Βουλή την υπ’αριθμόν 7594/25-2-2013 ερώτηση προς τους Υπουργούς Εξωτερικών και Υγείας σχετικά με το θέμα.
Περίπου έναν μήνα αργότερα ο κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος απάντησε ότι δεν υπάρχει καμία σχετική καταγγελία η πληροφορία στο Υπουργείο Εξωτερικών, αλλά σε κάθε περίπτωση η υπόθεση «εκφεύγει των αρμοδιοτήτων του».
Χθες 18 Απριλίου 2013, το τουρκικό ιατρικό κέντρο διοργάνωσε την πρώτη δωρεάν (!) εκδρομή για 100 άτομα από την Μυτιλήνη στο Αδραμύτι της Τουρκίας. Η εκδρομή περιλαμβάνει ξενάγηση στον χώρο του Νοσοκομείου καθώς και δωρεάν διατροφή.


πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top