GuidePedia

0

Προσέξτε την είδηση που ακολουθεί και κάντε τη σύγκριση με το περίφημο «στικάκι» της λίστας Λαγκάρντ. Έφοδο σε περισσότερα από 200 σπίτια πραγματοποίησαν οι υπάλληλοι της δίωξης οικονομικού εγκλήματος της Γερμανίας, στο πλαίσιο ερευνών για τους φερόμενους ως φοροφυγάδες, τα στοιχεία των οποίων προκύπτουν από το CD που έφθασε στα χέρια του κρατιδίου της Ρηνανίας Παλατινάτου.
Οι αρχές στο ομόσπονδο κρατίδιο Ρηνανία-Παλατινάτο της Γερμανίας, όπου κυβερνούν το αντιπολιτευόμενο σε ομοσπονδιακό επίπεδο κόμμα των Σοσιαλδημοκρατών (SPD) και οι Πράσινοι, ανακοίνωσαν ότι αγόρασαν ένα CD με δεδομένα που αφορούν μυστικούς τραπεζικούς λογαριασμούς, τα οποία θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην είσπραξη διαφυγόντων φορολογικών εσόδων ύψους σχεδόν μισού δισεκατομμυρίου ευρώ.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Deutche Welle, εκτιμάται ότι πολλοί φοροφυγάδες θα κάνουν αυτοκαταγγελία, προκειμένου να αποφύγουν τη δίωξη. Μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί σαφές το ποιος πούλησε στις Αρχές του κρατιδίου τις πληροφορίες αυτές.
Σκεφτείτε τώρα, τι γέλια πέφτουν με τη διαχείριση που κάνει το ελληνικό πολιτικό σύστημα σε ανάλογες περιπτώσεις. Αποκορύφωμα δε, όλη αυτή η γελοιότητα με την κλήση Παπανδρέου στην Προανακριτική. Οπότε σωστά σκέφτονται οι Γερμανοί, «εδώ δεν τα βάζουν με τους φοροφυγάδες τους, δεν τα βάζουν με τον πρώην πρωθυπουργό τους που τους πήγε στα βράχια, είναι ποτέ δυνατόν να τα βάλουν μαζί μας;». Άδικο έχουν;
 πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top