GuidePedia

0

Όποιος θέλει μπορεί να πιστεύει ακόμη στις συμπτώσεις ή να αντιμετωπίζει ως «γραφικούς» όσους τέτοιες ημέρες θυμούνται τις προφητείες μοναχών γερόντων της Ελληνικής Ορθοδοξίας.
Όμως, τα γεγονότα είναι αδιαμφισβήτητα και μας εξαναγκάζουν συνειρμικά να οδηγήσουμε τις σκέψεις μας σε προφητείες που μέχρι (ίσως και σήμερα) χλευάζονται από τους πραγματιστές.
Και όμως, η προφητεία αν και παράλογη, ήταν απολύτως σαφής: «Ξαφνικά θα τραβηχτεί το κεφάλαιο πίσω…»
Και βλέπουμε χθες και σήμερα μία σαφέστατη απαίτηση των καταθετών στις τράπεζες της Κύπρου, οι οποίοι θέλουν να πάρουν τα χρήματά τους πίσω. Και η αλήθεια είναι πως θα τα πάρουν, για να τα διασφαλίσουν απέναντι σε μία κυβέρνηση που δεν εμπιστεύονται. Όμως, αυτό που συμβαίνει στην Κύπρο φαίνεται πως αναμένεται να συμβεί και στην Ελλάδα, αφού ήδη υπάρχει αυξημένη νευρικότητα στους καταθέτες, οι οποίοι αναμένουν ανυπόμονα την Τρίτη για να «σεντουκιάσουν» τα χρήματά τους.
Υπάρχει όμως και άλλη προφητεία, η οποία έρχεται να «δέσει» με την προηγούμενη στις ημέρες μας, η οποία και αυτή είναι απολύτως σαφής: «Τον καιρό που σπέρνουν τα σπανάκια θα αρχίσουν τα γεγονότα»… Και είναι γνωστό πως ο μήνας Μάιος είναι ο καιρός που οι παραδοσιακοί αγρότες σπέρνουν τα σπανάκια…
Μέσα σε όλα αυτά έρχεται και η Τουρκία που αμφισβήτησε έμπρακτα πριν από λίγες ημέρες την Ελληνική υφαλοκρηπίδα και η σχετική προφητεία αναφέρει: «Μόλις ακούσετε να μιλάνε για τα 6 μίλια, τότε να ετοιμάζεστε…»
Δεν έχουμε καμία απολύτως διάθεση σχολιασμού, όταν διαβάζουμε τις προφητείες (την εφημερίδα του Θεού). Και δεν θα σχολιάσουμε ούτε για υπολειπόμενο χρόνο, μέχρι την ολοκλήρωση των προφητειών…, μέσα στις οποίες υπάρχει και μία απολύτως αποκαλυπτική: «Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σαν να μην έχετε…»

Και όσο για όλους αυτούς που δεν πιστεύουν στις προφητείες, αλλά επιμένουν να τις βλέπουν σαν συμπτώσεις, εμείς θα τους θυμίσουμε πως οι συμπτώσεις έχουν αρχίσει και γίνονται πολλές, πάρα πολλές για να είναι απλώς... συμπτώσεις.

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top