GuidePedia

0

Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ – ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ Κ.Ο
Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής μίλησε σήμερα στις 16:00 ο γ.γ. Νικόλαος Μιχαλολιάκος. Ο Ν. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε σε μια σειρά θεμάτων που απασχολούν σήμερα την πληττόμενη ελληνική κοινωνία. Ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής είπε μεταξύ άλλων για τα ποσοστά που συγκεντρώνει το κόμμα του στις δημοσκοπήσεις:
«Σε όλες τις δημοσκοπήσεις η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερά τρίτη πολιτική δύναμη με διψήφια ποσοστά. Είναι χαρακτηριστικό πως στις ηλικίες μέχρι 40 ετών είμαστε δεύτερο κόμμα! Δεν θα μας σταματήσουν με ψέμματα. Μάταιος ο κόπος των ρυπαρογράφων των ΜΜΕ που συκοφαντούν συστηματικά το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Θα πάμε ακόμη πιο ψηλά. Τα κανάλια της διαπλοκής παίζουν ένα βρώμικο παιχνίδι, καθώς είμαστε από παντού αποκλεισμένοι. Δεν ανατρέπεται όμως η εικόνα που έχει σχηματίσει ο Ελληνικός Λαός για μας, καθώς ο κόσμος έχει ξυπνήσει. Είμαστε πατριώτες, είμαστε Εθνικιστές. Δεν είμαστε πουλημένοι, δεν θα μας έχουν αγοράσει και δεν θα μας εξαγοράσουν ποτέ! Αγωνιζόμαστε για τα δίκαια του Ελληνικού Λαού».
Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Ν. Μιχαλολιάκος άσκησε σφοδρή κριτική στο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στην πολιτική και τις θέσεις του:
«Η πολιτική του προέδρου του Σύριζα, Αλέξη Τσίπρα μου προκαλεί θλίψη. Πρόκειται για την απόλυτη ξεφτίλα. Από τον Μάο και την Ρόζα Λούξεμπουργκ στο ΔΝΤ. Τόσο πολύ υψηλά θέλγητρα έχει η εξουσία; Μάλιστα είδε και τον Σόιμπλε και μόνο που είπε πως δεν τον έδειρε. Στις ΗΠΑ έδωσε μεγάλο σόου, μιλώντας για την ανθρωπιστική και δίκαιη πολιτική του Μπάρακ Ομπάμα. Δεν έχει ακούσει φαίνεται πως στην Αμερική υπάρχουν άστεγοι και εξαθλιωμένοι μετά από το "κανόνι" της Lehmans Brothers με τα στεγαστικά.
Όλοι αυτοί έχουν κοινή αγωνία για την ύπαρξη της Χρυσής Αυγής. Ο κ. Τσίπρας είπε στο Κολούμπια: "πως στο Κοινοβούλιο της χώρας μου είμαστε αναγκασμένοι να καθόμαστε απέναντι από μία πτέρυγα Ναζί κακοποιών". Του απαντούμε πως Εμείς οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής του είμαστε υποχρεωμένοι να καθόμαστε απέναντι σε αυτούς που έχουν ξεπουλήσει Μακεδονία και Θράκη, που ακολουθούν την γραμμή της Άγκυρας και χαρακτηρίζουν την σφαγή της Σμύρνης "συνωστισμό". Εμείς είμαστε Έλληνες Εθνικιστές και αγωνιζόμαστε ενάντια στην ξένη κατοχή του ΔΝΤ, των ΗΠΑ και τους διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου»
Ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε επίσης και στις προσπάθειες του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να προσελκύσει επενδύσεις από το Κατάρ:
«Είδαμε και τον κ. Σαμαρά να πηγαίνει σαν επαίτης στο Κατάρ. Καταντήσαμε να περιφερόμαστε στις αυλές της αραβικής χερσονήσου να μας σώσει ο Σεΐχης του Κατάρ. Ποιος είναι όμως αυτός που θα σώσει την Ελλάδα; Είναι αυτός που πληρώνει τους μισθοφόρους στη Λιβύη και τους μισθοφόρους που σκοτώνουν χριστιανούς στη Συρία. Στο Κατάρ βρέθηκε και ο Ερντογάν, ο οποίος παίζει τον ρόλο του νταβατζή στο ξεπούλημα της πατρίδας. Έδωσαν την μαρίνα της Καλαμάτας, την πρώτης πόλης που απελευθερώθηκε σε τούρκικα χέρια. Δεν έχουν καμία ηθική αναλγησία, καμία εθνική ευαισθησία.
Η Χρυσή Αυγή έχει αντίθετη άποψη. Δεν ξεπουλιόμαστε! Την Ελλάδα θέλομεν κι ας τρώγωμεν πέτρες! Τα εθνικά θέματα στα αζήτητα. Αυτό δεν είναι Ελλάδα, είναι όπως έλεγε και ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός ένα ψευτορωμαίϊκο. Εμείς αγωνιζόμαστε για μια αληθινή Ελλάδα. Για την Ελλάδα των Ελλήνων, για την Ελλάδα της Χρυσής Αυγής του Έθνους».
Δείτε το βίντεο της ομιλίας.



πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top