GuidePedia

0

Στην κρατική κατσαρόλα φαίνεται να εφορμούν πολιτικοί παράγοντες και ανώτερο κρατικό στελεχιακό δυναμικό ακόμα και τώρα. 
Δεν προλάβαμε να διαβάσουμε το πώς ο Κυρ Φώτης Κουβέλης διόρισε την κόρη του σε δημόσιο φορέα, έσπευσε και ο Υπ. Οικονομικών κος Σταϊκούρας με έκτακτες εισπράξεις υπέρ της συζύγου του (όπως η εφ. Παραπολητικά μας πληροφορεί).
Και ενώ δεν έχουν κλείσει αυτές οι υποθέσεις, ο κ. Γ. Μέργος ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών, παχυλά αμειβόμενος από πλήθος επιτροπές, αυτός ο νοσταλγός της δουλείας που ούτε λίγο ούτε πολύ μας υπενθύμισε ότι ο κατώτατος μισθός τελικά είναι πολύ υψηλός. 
Αυτός είναι που η θυγατέρα του κα Βαρβάρα Μέργου, κλήθηκε από τον πρόεδρο του ΔΣΑ Γιάννη Αδαμόπουλο για εξηγήσεις. Ο λόγος είναι ότι από το 2006 και μετά κατάφερε να διορίζεται διαδοχικά σε δημόσιους οργανισμούς και στη συνέχεια να εγκαταλείπει τις θέσεις για να πάει σε άλλες, καλύτερες!
Ακόμη διαβάσαμε ότι ένας ακόμη γ.γ. της Κυβέρνησης Μπαλτάκος ‘τακτοποίησε’ την σύζυγο του. Και ακόμα δεν έχει στεγνώσει το μελάνι για την ‘τακτοποίηση’ της αδελφής του Χατζηγάκη, αυτού του υπουργού που ευαγγελίζεται ότι θα μας φέρει την άνοιξη της ανάπτυξης ενώ ακόμα δεν έχει δει από κοντά τους απεργούς. Και όλα αυτά όταν –οι κύριοι αυτοί- προετοιμάζουν απολύσεις Δημοσίων Υπαλλήλων, η φορολογία των εργαζομένων έχει ξεπεράσει κάθε λογικό όριο, και η ανεργία δεν έχει προηγούμενο. Εδώ ισχύει το ‘δούλευε κακόμοιρε μην γίνω σαν και εσένα’!. Και δεν είναι πολύς ο καιρός που το δημόσιο το λυμαίνονταν διάφορες πολιτικές οικογένειες που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έβαζαν τα νερά τους βλαστάρια είτε στο ‘στοίβο’ της πολιτικής ή στο Δημόσιο, απ’ την λεγόμενη κρικέλα δηλαδή. Κατά τα άλλα μαζί τα φάγαμε.
Α! ξέχασα αυτό είναι λαϊκισμός!..

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top