GuidePedia

0

Η τουρκική στρατηγική ελέγχου των πληθυσμών των Βαλκανίων κυρίως όμως αυτών που έχουν ανοικτά μέτωπα με την Ελλάδα, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που δεν «κοιμούνται» και φροντίζουν να πληροφορούνται τις τουρκικές κινήσεις, ενίοτε και πριν ακόμα εκδηλωθούν…
Οι πληροφορίες που λάβαμε, αφορούν την εμφάνιση μιας νέας τουρκικής εμπνεύσεως οργάνωση στο Κοσσυφοπέδιο και στόχο την προώθηση της «αλβανο-τουρκικής φιλίας» και αναφορές στον τίτλο της σε «Ένωση Πολιτισμού και Αλληλεγγύης» συνδεδεμένη μάλιστα με τουρκική πόλη.
Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν την οργάνωση να χρηματοδοτείται από το κλιμάκιο της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας MIT με έδρα το τουρκικό προξενείο στην Πρίστινα… Πίσω από τις «ανθρωπιστικές και κοινωνικές δράσεις» κρύβονται συχνότατα οι πλέον σκοτεινοί στόχοι αδίστακτων μυστικών υπηρεσιών και πρακτόρων.
Τουλάχιστον θα ξέρουν και αυτοί και άλλοι ότι δεν θα υπάρχει κίνησή τους που να μην καταγράφεται, ενώ εάν βάλουν στοίχημα ότι όσοι ανησυχούν κατάγονται μόνο από την Ελλάδα θα χάσουν τα χρήματά τους.

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top