GuidePedia

0

Η Νέα Τάξη των Πραγμάτων περνά μέσα σε όλα τα κράτη όποιους νόμους θέλει και έχει σκοπό να φέρει μια παγκόσμια δικτατορία.

Δια στόματος του υπερυπουργού τους, του Κίσσινγκερ, είχαν πει ότι οι Έλληνες είναι ο επικίνδυνος
εχθρός, διότι όταν διαβάζουν ιστορία τρελαίνονται, παίρνουν τα μυαλά τους αέρα. Γι’ αυτό πρέπει - λένε - να εξαφανίσουμε την ιστορία τους, τη γλώσσα τους, που τους κάνει να παίρνει στροφές το μυαλό τους, τη θρησκεία τους, που τους ενώνει και τότε καθαρίσαμε και μ’ αυτούς.

Εδώ και 30 και πλέον χρόνια γίνεται μία πολύ μεγάλη και συντονισμένη προσπάθεια να πέσει χαϊβανίτιδα στην Ελλάδα. Να αισθάνονται οι Έλληνες ότι δεν αποτελούν έθνος, να μην αγαπούν την πατρίδα τους. Αλλά το μέρος εδώ είναι ανέκαθεν τόσο ευλογημένο και ιερό, που ακόμα κι αυτοί που ήρθαν σαν οικονομικοί ή άλλοι μετανάστες το αγαπούν.

Τι έχει αυτός ο τόπος μέσα του; Έχει κάτι ιδιαίτερο. Αν έχετε διαβάσει τα βιβλία μου «Γιατί και πώς ζουν ανάμεσά μας», θα καταλάβατε σε τι αναφέρομαι. Αυτός ο τόπος λέγεται Ελ-λας. «Λας» σημαίνει στην πανάρχαια γλώσσα, που ομιλείτο στην περιοχή, η έδρα, η βάση. Ελ ήταν το γένος, που διοικούσε όλη την υφήλιο με έδρα τον Όλυμπο. «Ελ-λάς», λοιπόν, είναι η έδρα, η γη των Ελ. Αυτό το μέρος έχει μερικά πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Είναι εκείνο, που μας δίνει αυτόν τον ξεσηκωμό, που έχουμε μέσα μας. Και έρχεται και η ιστορία που μαθαίνουμε – η έστω παραχαραγμένη – που κάνει όλα αυτά τα πράγματα να μας ξεσηκώνουν, να μη μας αφήνουν να δεχθούμε ότι πρέπει να το βουλώνουμε και να μην αντιδρούμε σε τίποτα.

Τι είναι, επομένως, εκείνο, που περιλαμβάνει η ιστορία του ελληνικού έθνους, το οποίο οι νεοταξίτες δεν θέλουν να μαθαίνουν τα παιδιά μας; Η ιστορία του ελληνικού έθνους περιλαμβάνει κοινούς αγώνες, όχι αγώνες ποδοσφαιρικούς ούτε σκακιστικούς ούτε χαρτοπαιχτικούς, αλλά αγώνες για το δικαίωμα να υπάρχουμε και να πιστεύουμε ό,τι θέλουμε, σωστό ή λάθος. «Μαγκιά» μας να πιστεύουμε ό,τι θέλουμε. Περιλαμβάνει τους αγώνες για την ελεύθερη και ανεξάρτητη σκέψη, για την αυτοδιάθεση. Αυτούς τους αγώνες δεν πρέπει να τους ξέρουν τα ελληνόπουλα, γιατί όταν βλέπουν τόσους αγώνες που έγιναν χιλιάδες χρόνια πριν, σιγά μην κάτσουν να δεχθούν τι λένε τα τσιράκια της Νέας Τάξης!

Αυτό το πράγμα, ακόμα κι αν μας βάλουν σε ένα λάκκο δεμένους χειροπόδαρα, ακόμα κι αν μας βασανίζουν, ακόμα κι αν μας σταυρώνουν, υπάρχει μέσα στην καρδιά και στο μυαλό μας. Και την κατάλληλη στιγμή πάντα φουντώνει και τότε αρχίζει να απελευθερώνεται η Ελλάδα. Αυτή η διαδικασία, βέβαια, της απελευθέρωσης της Ελλάδας είναι μια διαδικασία, που δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ.

Διότι η απελευθέρωση της Ελλάδος σημαίνει ότι απελευθερώνονται οι καρδιές των ανθρώπων σε όλη τη γη - σε μεταφυσικό, βέβαια, επίπεδο. Η απελευθέρωση της Ελλάδος θα συνεχίσει να πραγματοποιείται, μέχρις ότου όλοι οι άνθρωποι να απελευθερωθούν και να ζουν με τις αυτονόητες αξίες, όπως το «αγάπα τον πλησίον σου», που ήταν γραμμένο στη μεγαλύτερη ιατρική σχολή της Ελλάδος, το «μηδέν άγαν» (σε τίποτα να μην υπερβάλλεις) και το «μέτρον άριστον», που ήτανε γραμμένα στον ναό του Φοίβου Απόλλωνα στους Δελφούς.

Οι αυτονόητες αυτές αξίες θα αντικαταστήσουν το καρακιτσαριό, που έχει έρθει με την νοοτροπία του Κρόνου, τα μεγαλεία, τις ξετσιπωσιές και τις ηλιθιότητες, τα οποία όποιος τα καυτηριάζει τώρα χαρακτηρίζεται οπισθοδρομικός. Κάποια στιγμή πρέπει ο καθένας μας να ομολογήσει στον εαυτό του το δικαίωμά του να έχει αντίρρηση στην καρακιτσαρία. Και αν το ομολογήσετε στον εαυτό σας, τότε θα αρχίσετε να το συζητάτε και μεταξύ σας.

Και αν αρχίσουν όλοι οι άνθρωποι να το συζητούν μεταξύ τους, τότε θα αρχίσουμε όλοι μαζί να απελευθερωνόμαστε.

Μέχρι τότε σας εύχομαι ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top