GuidePedia

0


Το ότι η ελληνική Πολεμική Αεροπορία είναι μια από τις κορυφαίες στον κόσμο δεν αποτελεί μυστικό. Τη διαφορά την κάνει το ότι οι πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας μας εκπαιδεύονται όπως θα πολεμήσουν με τους πιο σκληρούς όρους, ενώ για την ανάγκη αυτή έχουν θυσιαστεί ου ολίγες ανθρώπινες ζωές.
Όταν όμως έχεις ως κεντρικό σου σύνθημα ότι υπεράνω όλων είναι η πατρίδα, τότε ξεχνάς και οικογένεια και γιορτές και όλες τις απολαύσεις που όλοι εμείς οι υπόλοιποι θεωρούμε δεδομένα. Τα ίδια ισχύουν βέβαια λιγότερο ή περισσότερο για όλο το ένστολο προσωπικό των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Αρκεί κανείς να έχει προσωπική εικόνα και εμπειρία από τη ζωή στα φυλάκια των συνόρων, στα καράβια και τα υποβρύχια…
Αφιερωμένο λοιπόν σε όλους αυτούς που φυλάνε Θερμοπύλες, η επίδειξη των ικανοτήτων μιας από τις διαστάσεις ισχύος του έθνους. Κυρίες και κύριοι, ακολουθεί το βίντεο από το F-16 «ΖΕΥΣ» Demo Team, κατά τη διάρκεια του Εορτασμού του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας. Ας ευχηθούμε μέσα από την καρδιά μας σε όλους τους ιπτάμενους «καλές προσγειώσεις». Το βίντεο αποτελεί επένδυση στο μέλλον της Πολεμικής Αεροπορίας, καθώς η εμπειρία για τους μικρούς φίλους που ήταν εκεί ήταν απλά αξέχαστη και η αξία της ΔΕΝ αποτοιμάται σε χρήματα.

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top