GuidePedia

0



Ενώ οι Η.Π.Α., ο μπόγιας της παγκόσμιας διαπλοκής, θεωρούσε ότι «παίζει μόνη της μπάλα», εμφανίστηκε ένας πρώην γραμματέας της KGB, ο Βλαντιμίρ Πούτιν, που με δικούς του επιχειρηματίες κρατικοποίησε τις εταιρείες κλειδιά στην Ρωσία, υποστηρίζοντας την ενεργή συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα, αρκεί να έμενε εκτός πολιτικής και να πλήρωνε τους φόρους. Έτσι ήρθαν τα πάνω κάτω.
Σήμερα και ενώ οι πολυεθνικές του αμερικανό-εβραϊκού λόμπι θέλουν πίσω τον έλεγχο, που είχαν στα φιλέτα της Ρωσίας επί Γιέλτσιν, ο Πούτιν όχι μόνο απαντάει αρνητικά αλλά αποκαλύπτει σιγά-σιγά την ισχύ της Ρωσίας σε όλα τα επίπεδα, αφού η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι μόνο τίμια αλλά να φαίνεται κιόλας.
Έτσι στην αίθουσα του Αγίου Γεωργίου του Κρεμλίνου μπροστά σε βουλευτές, μέλη της κυβέρνησης, κυβερνήτες, επικεφαλής των βασικών θρησκευτικών δογμάτων και διάσημους εκπροσώπους της κοινής γνώμης και των μεγαλύτερων ΜΜΕ, ο Ρώσος ηγέτης ανακοίνωσε μέσω Διαγγέλματος την πρόθεση του για περαιτέρω αναβάθμιση της «Αρκούδας» στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, όπως μεταδίδει «Η Φωνή της Ρωσίας».
Αρχικά ο δήλωσε ότι σε πέντε χρόνια η Ρωσία πρέπει να γίνει πλήρως ανεξάρτητη για όλα τα είδη διατροφής και στη συνέχεια – ο μεγαλύτερος προμηθευτής του κόσμου.
Στην συνέχεια ο Πούτιν ανέφερε ότι η Ρωσία θα συνεχίσει να αναπτύξει τους κλάδους υψηλής τεχνολογίας, τομέας στον οποίο έχει κάνει γιγάντια βήματα η «Αρκούδα» με φοβερά υπερόπλα, σύγχρονες εγκαταστάσεις και κοσμοδρόμια, κάνοντας τους Αμερικανούς να πονοκεφαλιάζουν. Να σημειωθεί ότι οι Ρώσοι κυριαρχούν χωρίς αντίπαλο στο διάστημα γύρω από την γη, αφού οι Αμερικανοί ασχολούνται κυρίως με το εξωτερικό διάστημα (Άρης, Δίας, μετεωρίτες κτλ)
Ο Πούτιν δήλωσε: «Πρέπει να ενισχύσουμε τις θέσεις μας στο Διάστημα και στην πυρηνική ενέργεια. Χρειάζεται να δημιουργούμε βασικούς κλάδους της βιομηχανίας αεροσκαφών και της ναυπήγησης, καθώς επίσης και της βιομηχανίας συσκευών ακριβείας. Προχωρήσαμε ήδη στην ανοικοδόμηση της εθνικής μας ηλεκτρονικής βιομηχανίας και με τη ενεργό συμμετοχή του ιδιωτικού κεφαλαίου».
Επίσης ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας υπογράμμισε, στο Διάγγελμά του προς την Ομοσπονδιακή Συνέλευση, πως η Ρωσία πρέπει να κάνει ένα νέο τεχνολογικό άλμα. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει να αντέξει στον σκληρότατο ανταγωνισμό στις παγκόσμιες αγορές, καθώς επίσης και να διατηρήσει την κυριαρχία και την εθνική ιδιομορφία της. Παράλληλα υπενθύμισε ότι στον κόσμο διεξάγεται σκληρός αγώνας για τις αγορές διάθεσης και για τους φυσικούς πόρους.
Το πιο σημαντικό το άφησε ο Πούτιν όμως για το τέλος, επιβεβαιώνοντας ότι βρισκόμαστε προ σημαντικών εξελίξεων: «Τα προσεχή χρόνια θα είναι χρόνια καμπής και όχι μόνο για τη Ρωσία. Εισερχόμαστε σε εποχή πλανητικών αλλαγών. Η Ρωσία δεν πρέπει να χάσει τον εαυτό της σαν έθνος, πρέπει να είναι και να παραμένει Ρωσία». Ο Πρόεδρος υπογράμμισε επίσης ότι η Ρωσία πρέπει να πολλαπλασιάζει τη γεωπολιτική της δραστηριότητα. Γιατί αυτό είναι σημαντικό για την οικονομία, τον πολιτισμό, την διπλωματία της χώρας και τη στρατιωτική της δύναμη.

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top