GuidePedia

0

Παρείχαν τεχνογνωσία και πρώτες ύλες σε ισλαμιστές
Από ένα τυχαίο γεγονός, μια "παράπλευρη" αποκάλυψη επιβεβαιώθηκε ένα γεγονός για το οποίο μέχρι στιγμής υπήρχαν ισχυρές, μεν, αλλά απλές ενδείξεις:
Η Τουρκία έχει δυνατότητα ανάπτυξης και κατασκευής χημικών όπλων και σίγουρα έχει εντάξει αυτή την κατηγορία όπλων στο οπλοστάσιό της. Άλλωστε επανειλημμένα είχαν καταγγελθεί από τους Κούρδους - "τρομοκράτες" κατά το ΥΠΕΞ - η χρήση χημικών όπλων σε επιχειρήσεις του τουρκικού Στρατού στο ιρακινό Κουρδιστάν.
Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ πριν από πέντε μήνες είχε αποκαλύψει σε λεπτομερές ρεπορτάζ της όλα αυτά τα στοιχεία που καταδείκνυαν ότι η Τουρκία είχε αναπτύξει χημικά όπλα.
Φυσικά κανείς στην Ελλάδα και στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις δεν ενδιαφέρονται για το πως θα μπορουσε να αντιμετωπιστεί μια αιφνιδιαστική επίθεση π.χ. σε ένα νησί από ένα στράτευμα παντελώς ανεκπαίδευτο σε τέτοιου είδους επιχειρήσεις.
Τώρα ένα βίντεο που έφερε στην δημοσιότητα η τουρκική εφημερίδα Vatan, επιβεβαιώνει το γεγονός της ανάπτυξης χημικών όπλων από τουρκικές εταιρείες και εν προκειμένω, μάλιστα και την παροχή τεχνογνωσίας και πρώτης ύλης στους Σύρους ισλαμιστές αντάρτες να παρασκευάσουν και αυτοί χημικά όπλα!
Το βίντεο δείχνει σημαντικές ποσότητες πρώτων υλών για παραγωγή χημικών όπλων και δόθηκε στη δημοσιότητα από τις αρχές της Συρίας.
Το βίντεο δείχνει ισλαμιστές να παρασκευάζουν χημικά όπλα με πρώτες ύλες που εξασφάλισαν από την τουρκική εταιρεία ΤΕΚΚΙΜ με τη βοήθεια των μηχανισμών του τουρκικού κράτους. Η ΤΕΚΚΙΜ είναι εταιρεία που συνεργάζεται με το τουρκικό υπουργείο Άμυνας σε διάφορα προγράμματα, αρκετά από τα οποία έχουν τον χαρακτηρισμό "Άκρως Απόρρητο". Τώρα πλέον ξέρουμε τι κρύβεται πίσω από αυτά τα προγράμματα.
Το βίντεο μπορείτε να το βρείτε στην ακόλουθη διεύθυνση:
http://videogaleri.gazetevatan.com/18796_9_Kirli-tezgah.html
πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top