GuidePedia

0

Τα Ηνωμένα Έθνη, παρά την δυτική ρητορεία περί «δημοκρατικής αντίστασης»στη Συρία, παραδέχονται πλέον ανοιχτά μέσω τοποθετήσεων ειδικών ερευνητών του γραφείου ανθρωπίνων δικαιωμάτων ότι οι ένοπλες ομάδες που μάχονται κατά του Άσσαντ αποτελούνται κατά ένα πολύ μεγάλο μέρος από μαχητές του εξωτερικού με δογματική ατζέντα (σ.σ. δογματική ισλαμική ατζέντα θα πρέπει να σημειώσουμε).

Έκθεση των Ηνωμένων Εθνών αναφέρει ότι οι ένοπλες δυνάμεις της αντίστασης προέρχονται όχι από μερικές έστω χώρες αλλά από 29 αποδεδειγμένα διαφορετικέςχώρες . Στην πλειονότητά τους είναι Σουνίτες (μουσουλμάνοι) οι οποίοι έχουν ρημάξει το έθνος της Συρίας και τον Συριακό λαό στη μάχη τους κατά του Αλεβίτη Προέδρου της χώρας Bashar Assad.

Η πραγματικότητα που μπορούμε όλοι εύκολα να αντιληφθούμε είναι ότι ο εμφύλιος στη Συρία λαμβάνει ολοένα και μεγαλύτερες θρησκευτικές διαστάσεις.Πολύ μεγάλος αριθμός μουσουλμάνων καταφθάνει στη Συρία από τις χώρες του εξωτερικού εντείνοντας ακόμη περισσότερο τις θρησκευτικές διαμάχες και εντάσεις, δημιουργώντας έναν επικίνδυνο και φαύλο κύκλο συνεχόμενης κλιμάκωσης.

Η ηγεσία των «επαναστατών» έχει πλέον πέσει στα χέρια των πραγματικών υποκινητών του εμφυλίου πολέμου: σε μία κολλεκτίβα ισλαμιστών κληρικών καιτρομοκρατών της Μουσουλμανικής Αδελφότητας οι οποίοι κινούν πλέον τα νήματα λαμβάνοντας την αμέριστη ενίσχυση και συμπαράσταση από την τρομοκρατική οργάνωση al-Qaeda.

Η δυτική ρητορεία καταρρίπτεται ακόμη και από δυτικά όργανα, όπως ο Ο.Η.Ε,αλλά δυστυχώς ο Άσσαντ βρίσκεται πλέον σε ένα πολύ δυσχερές σημείο. Ο λαός της χώρας αναμένεται να ζήσει την «κόλαση» υπό την εξουσία και ηγεσία των μουσουλμάνων τρομοκρατών της αποκατεστημένης «δημοκρατίας»...

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top