GuidePedia

0

Σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας-Τουρκίας είχε προβλέψει ο Αγιορείτης μοναχός! Η Ελλάδα και η Κωνσταντινούπολη
Προοπτικές για ένοπλη σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας, όπως ακριβώς έχει προβλέψει ο άγιος Παΐσιος (!), διαμορφώνει η κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους από την τουρκική πολεμική αεροπορία. Οσα συμβαίνουν σκιαγραφούν σκηνικό όμοιο με αυτό που περιλαμβάνει η προφητεία πολέμου του αγίου Παϊσίου, σύμφωνα με τον οποίο, η Κωνσταντινούπολη θα αποτελέσει επίκεντρο της σύρραξης, ενώ η Μόσχα θα παραχωρήσει τη Βασιλεύουσα στην Ελλάδα! Ο χαρισματικός γέροντας (κατά κόσμον Αρσένιος Εζνεπίδης) αναφέρεται και στον ρόλο που θα διαδραματίσει η χώρα μας σε αυτόν τον πόλεμο, σε απόσπασμα το οποίο περιέχεται στο βιβλίο «Σκεύος εκλογής» του Αγιορείτη ιερομόναχου Χριστόδουλου Αγγελόγλου, που δημοσιεύτηκε το 1996!
«Θα χυθεί αίμα»
«Στην Κωνσταντινούπολη θα γίνει μεγάλος πόλεμος μεταξύ των Ρώσων και των Ευρωπαίων, και θα χυθεί πολύ αίμα. Η Ελλάδα δεν θα έχει πρωτεύοντα ρόλο σε αυτό τον πόλεμο, αλλά θα της δοθεί η Κωνσταντινούπολη, όχι επειδή θα μας ευλαβούνται οι Ρώσοι, αλλά γιατί δεν θα βρίσκουν άλλη καλύτερη λύση και θα καταλήξουν σε αυτήν τη συμφωνία με την Ελλάδα, μια και θα τους πιέζουν οι δύσκολες τότε περιστάσεις. Ο Στρατός ο ελληνικός ούτε καν που θα προλάβει να πάει εκεί και η Πόλη θα του έχει δοθεί. Οι Εβραίοι, επειδή θα έχουν δύναμη και βοήθεια από τον Ευρωπαίο... ηγέτη, θα αποθρασυνθούν και θα επιδεικνύονται με αναίδεια και υπερηφάνεια, και θα προσπαθήσουν να κυβερνήσουν την Ευρώπη. Τότε και τα 2/3 των Εβραίων θα γίνουν χριστιανοί»!

Ο συγγραφέας αποδίδει στον νεότερο άγιο της Ορθόδοξης Εκκλησίας ξεκάθαρες σκέψεις για όσα πρόκειται να συμβούν στη γειτονική χώρα μετά τη σύρραξη και επισημαίνει: «Οι Ρώσοι θα καταλάβουν την Τουρκία, η δε Τουρκία θα εξαφανιστεί από τον χάρτη, γιατί το 1/3 των Τούρκων θα γίνουν χριστιανοί, το 1/3 θα αφανιστούν και το 1/3 θα τραβηχτεί προς τη Μεσοποταμία». Σύμφωνα με το ίδιο βιβλίο, ο άγιος Παΐσιος εξηγεί με λεπτομέρειες τη σειρά των γεγονότων που κατά την προφητεία του θα συμβούν. Ειδικότερα, στις πολεμικές επιχειρήσεις θα εμπλακούν τόσο η Ευρώπη όσο και η Κίνα: «Η Μέση Ανατολή θα γίνει γήπεδο πολέμων, στους οποίους θα λάβουν μέρος οι Ρώσοι. Θα χυθεί πολύ αίμα και μάλιστα οι Κινέζοι θα περάσουν τον Ευφράτη ποταμό έχοντας 200.000.000 στρατό και θα βαδίσουν προς τα Ιεροσόλυμα».

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top