GuidePedia

0


ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ! Αυτές τις τόσο "θερμές ώρες", που "ξεχειλίζουν", όπως ΔΕΝ θα έπρεπε, απο ανούσια και περιττή προεδρολογία, όσο και απο άκρως επικίνδυνη και βλαπτική εκλογολογία και με μία αντιπολίτευση, που σπεύδει να ετοιμάσει 'κόλλυβα' για τους αντιπάλους της, επιβεβαιώνοντας την αμέτρητη επιπολαιότητά της, ενώ η συγκυβέρνηση πλησιάζει με 'επιθανάτιο ρόγχο' στον επίλογό της, ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, π ο ι ά είναι επιτέλους η χώρα αυτή, η Ελλάδα μας!



O XAΡΤΗΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ 'FRIENDSHIPISEVERYTHING'

Δηλαδή, ποιά είναι η χώρα, που την κάνουν δυστυχώς ΞΑΝΑ, ορισμένοι εντελώς "μικροί" πολιτικάντηδες, στόχο και θύμα διεθνών και εγχώριων "γερακιών", που αδημονούν να κατασπαράξουν, όσες περισσότερες γίνεται απο τις σάρκες της...





ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΑΥΤΟΣ, ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ (ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΑΤΟ!) ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ 1947, ...ΥΠΕΓΡΑΨΕ
"ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ" ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΗ!!!
ΤΟΝ ΕΞΕΤΕΛΕΣΑΝ, ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ
ΠΡΩΤΑ, ΤΟΝ "ΑΝΑΚΑΤΕΨΑΝ" ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ...
(ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ανατυπωμένο. Εγράφη
σε "λάθος" χρόνο, δείχνοντας πόσο δυνατή μπορούσε να
γίνει, η τότε καταρημαγμένη Ελλάδα!)

α. Ελλάς, η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ απο τον Θεό χώρα, που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση, όση είναι η Γερμανία και η ...Αυστρία μαζί (450.000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού η επικράτειά μας, εκτείνεται από την Αδριατική Θάλασσα, ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το Τριεθνές στον…Έβρο, ως ανοιχτά της Λιβύης!

ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ! Θέλεις 2 ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο(!) για να μεταβεί κάποιος, από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου (Λάρνακα). Σαν να πετάς δηλαδή, από τις Βρυξέλλες προς τη Μασσαλία!

β. Συνολικώς στην υδρόγειο, υπολογίζεται πώς υπάρχουν περίπου 17.000.000 Ελλαδίτες, Κύπριοι, Βορειοηπειρώτες, Κωνσταντινουπολίτες, Ίμβριοι, Τενέδιοι και άλλοι συμπατριώτες μας... (Άλλες μετρήσεις ανεβάζουν τον αριθμό αυτόν στα 20.000.000 !)

γ. Η "πτωχευμένη" σχεδόν πατρίδα μας, κατέχει μία μοναδική θέση παγκοσμίως!

Είμαστε ΔΕΥΤΕΡΟΙ στον κόσμο σε ...καταθέσεις στην Ελβετία!!!

δ. Υποδεχόμεθα περίπου 16.000.000 τουρίστες ετησίως και διαθέτουμε μια απο τις σημαντικότερες τουριστικές βιομηχανίες.

ε. Διαθέτουμε τρία πολύ μεγάλα ναυπηγεία, που κατασκευάζουν κάθε είδος πλοίου . (Τώρα γιατί η συντριπτική πλειονότης των εφοπλιστών μας, αναθέτουν τις παραγγελίες τους, σε νοτιοκορεατικά ναυπηγεία, αυτό είναι άλλη ιστορία...)

στ. Διαθέτουμε σημαντικότατες βιομηχανίες αμαξωμάτων που κατασκευάζουν βαρέα φορτηγά, λεωφορεία, τρόλλεϊ, βαγόνια τραίνων, επικαθήμενα, μπετονιέρες, βυτία και διάφορες άλλες κατασκευές...

ζ. Διαθέτουμε 2.400 υπερδεξαμενόπλοια και μεγάλα φορτηγά πλοία, είμαστε έτσι ΠΡΩΤΟΙ στον κόσμο στην εμπορική ναυτιλία, ενώ άλλα 1.500 τεράστια τάνκερς και φορτηγά, έχουν οι Κύπριοι πλοιοκτήτες, που είναι ΠΕΜΠΤΟΙ στον κόσμο.

η. Είμαστε ΔΕΥΤΕΡΟΙ παγκοσμίως στο πρόβειο γάλα, ΤΡΙΤΟΙ στις ελιές, ΤΡΙΤΟΙ παγκοσμίως στον εκλεκτό κρόκο, στα ακτινίδια, στα ροδάκινα.

θ. Είμαστε ΠΡΩΤΟΙ στον κόσμο σε νικέλιο, ΠΡΩΤΟΙ σε λευκόλιθο, ΠΡΩΤΟΙ στον κόσμο σε υδρομαγνησίτη, ΠΡΩΤΟΙ στον κόσμο σε περλίτη, (1.600.000 τόννοι), ΔΕΥΤΕΡΟΙ παγκοσμίως σε μπετονίτη (1.500.000 τόννοι), ΠΡΩΤΟΙ στην Ε.Ε. σε βωξίτη (2.174.000 τόννοι), ΠΡΩΤΟΙ και σε χρωμίτη, ΠΡΩΤΟΙ και σε ψευδάργυρο, ΠΡΩΤΟΙ και σε αλουμίνα!!!!!!

ι. Έχουμε την 2η καλύτερη Πολεμική Αεροπορία στο ΝΑΤΟ (μετά τις ΗΠΑ, ενώ οι Τούρκοι είναι προτελευταίοι!), ενώ διαθέτουμε και το 2ο καλύτερο Πολεμικό Ναυτικό στο ΝΑΤΟ, με την Τουρκία να είναι 11η...

κ. Έχουμε νοτίως της Κρήτης, 175 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο, το 3ο μεγαλύτερο κοίτασμα παγκοσμίως!!!

λ. Ο χρυσός που υπάρχει στην Θράκη μας, κατά μέτριους υπολογισμούς, αξίζει 38 δις ευρώ!!! Διαθέτουμε εκεί, στην Μακεδονία και την Θράκη , τα 3 μεγαλύτερα κοιτάσματα χρυσού της Ευρώπης.

(Καταλάβαμε; Όλοι μας; Μήπως δεν καταλαβαίνουμε, τί διαβάζουμε; Μήπως υπάρχουν ακόμα και σήμερα, εκατομμύρια συμπολίτες μας, ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΝΟΟΥΝ, επειδή "δαιμόνια ξένα κέντρα" μας χειρίζονται με μαεστρία, εδώ και πολλές δεκαετίες, ΤΙ ΠΛΟΥΤΟ ΕΔΩΣΕ Ο ΥΨΙΣΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;

Είναι ποτέ δυνατόν, μία χώρα με τέτοια δυσθεώρητα ΠΛΟΥΤΗ στο έδαφός της, αλλά και στις θάλασσές της, να οδεύει "ακάθεκτη" προς "χρεωκοπία";

ΟΛΑ αυτά (τα πλούτη), δεν τα "ήξεραν" τάχα, τόσες και τόσες κυβερνήσεις, που "παρήλασαν" μεταπολεμικώς κυρίως, απο το - διαρκώς σάπιο - προσκήνιο της πολιτικής;

Πόσο πιά άλλη κοροϊδία;

Πόσα πιά άλλα "παραμύθια";

Και για να είμαστε επίκαιροι, ΠΟΣΟΙ πιά άλλοι λαοπλάνοι, θα παρελάσουν ευκόλως λόγω ευπιστίας μας, ή...ανοησίας μας, τύπου Ανδρέα, ή τύπου Αντώνη;)

Όσο για την αποτίμηση των κοιτασμάτων; Η αξία του πετρελαίου και του αερίου μας, είναι – κρατηθείτε! – 10 Τ Ρ Ι Σ Ε Κ Α Τ Ο Μ Μ Υ Ρ Ι Α $ !!!

Ποιοί το λένε; Μά, το λίαν έγκυρο Γεωλογικό Ινστιτούτο των Ηνωμένων Πολιτειών!

Με τέτοια εντελώς αξιοζήλευτα διεθνώς (υπερ-)θετικά δεδομένα* και ΤΡΟΜΕΡΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ, πώς μας "σπρώχνουν" στον πάτο;

Και πρωτίστως Π Ο Ι Ο Ι ;

[*Πότε επιτέλους, θα δοθούν στην δημοσιότητα, τα απαγορευμένα (;;;) αρχεία του ΙΓΜΕ; Να δούμε όλοι, ΤΙ στοιχεία έχει, ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ της Ελλάδος και μάλιστα, ΑΠΟ πότε ακριβώς τα κατέχει ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ;

ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ;

Και κάτι "τελευταίο", αλλά πάρα πολύ εύγλωττο! Στην "σ ι ω π ή " αυτή, ο πολιτικός "κόσμος", ήτοι οι δήθεν "δεξιοί", όσο και οι 103 φορές δήθεν "αριστεροί", με σπάνια(;) σύμπνοια, ΗΣΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ...ΣΥΜΦΩΝΟΙ!

ΘΑ ΔΙΕΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΤΟ 'ΓΙΑΤΙ';]

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top