GuidePedia

0


Tου Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

Mε τη διαπλάτυνση του Αξιού και της τάφρου του ¨Εβρου για τη μεταφορά LNG από και πρός το Αιγαίο, όπου θα κατασκευασθεί και τεχνητό νησί για υγροποίηση φυσικού αερίου, θα αλλάξει η χρήση των ποταμών και απο εσωτερικά ύδατα θα μεταβληθούν σε πλωτές οδούς (στενούς κόλπους) στα πρότυπα της Παραγουάης (Λατινική Αμερική).
Αυτό θα δημιουργήσει μια αλλαγή στον αλιευτικό χωροταξικό χώρο στη περιοχή και παράλληλα θα επιτρέπει σε FYROM και Βουλγαρία να δημιουργήσουν ακόμη και Πολεμικό Ναυτικό που θα δρά στο Αιγαίο. Με την αλλαγή χρήσης των ποταμών που θα πρέπει πλέον κανείς να τους βλέπει σαν τεχνητούς κόλπους, θα παραχωρηθούν στις χώρες αυτές δικαιώματα στα χωρικά ύδατα και την ΑΟΖ της Ελλάδας.
Άλλη μια επιτυχία της γνωστής σε όλους μας εγκληματικής οργάνωσης που αδιαφορεί για το σύνταγμα και προσβάλλει την νοημοσύνη των Ελλήνων, διαθέτοντας πηγές οικονομικής ζωής σε άλλες χώρες, που θα αναπτύξουν πλέον και αλιεία στο Βόρειο Αιγαίο στερώντας τους Έλληνες αλιείς απο εισοδήματα, που τόσο τα έχουν ανάγκη.
Σας υπενθυμίζω ότι η διαπλάτυνση του Αξιού είναι ιδέα του καθεστώτος Σαμαρά και αφορά μια ιδέα του ΥΠΕΚΑ, με την οποία ήδη συμφώνησε η Βουλγαρία. Σύμφωνα με αυτή θα πρέπει να αναπτυχθεί η συγκέντρωση και παραγωγή LNG σε όλη την ΕΕ. Στο πλαίσιο αυτό ένα εργοστάσιο υγροποίησης φυσικού αερίου έχει σχεδιασθέι να γίνει σε πλατφόρμα στο Βόρειο Αιγαίο. Πλοία LNG Ελλήνων εφοπλιστών θα μεταφέρουν το εμπόρευμα τους προς Βορρά μέσω του Αξιού, που θα διαπλατυνθεί. Τα υπόλοιπα σας τα εξήγησα προηγουμένως.

Σημειώστε, ότι η Παραγουάη έχει πολεμικό ναυτικό που κινείται μέσα στα ποτάμια που ξεκινούν απο τη Παραγουάη, περνούν απο τη Βραζιλία και φτάνουν στον Ατλαντικό ωκεανό (βλέπετε φωτογραφία  από άσκηση του στόλου της), παρότι είναι περίκλειστο κράτος όπως η FYROM. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η Βραζιλία δεν έκανε διάνοιξη των δύο ποταμών που εισέρχονται στη Παραγουάη, όπως θέλει να κάνει το ΥΠΕΚΑ και η κυβέρνηση του καθεστώτος στον Αξιό.
“Παραγουάη” στη γλώσσα γκουαρανί σημαίνει “ποτάμι που ανήκει στη θάλασσα”. Κάποιος λόγος θα υπήρχε για να του δοθεί αυτό το όνομα, μια κρυφή επιθυμία, ένας Μέγας Αλέξανδρος… Ένας Σαμαράς δεν θα βρισκόταν, ένας Βενιζέλος ή ένας Τσίπρας;

Τάφρος Έβρου και Κοιτάσματα στη FYROM


Έχετε μια αντιαρματική τάφρο, που φτάνει μέχρι τη Βουλγαρία, τη γεμίζετε με νερό και έχετε ένα ωραιότατο κανάλι 30 μέτρα πλάτος και 7-10 μέτρα βάθος. Καλά είναι.
Στην Ελλάδα οι στρατηγοί είναι για άλλη δουλειά… Θέλουν και αύξηση μισθού ή να γίνουν υπουργοί ή να γίνουν αρχηγοί κόμματος ή να γίνουν Πρόεδροι της Δημοκρατίας, την ώρα που τεράστια αεροπλανοφόρα περνούν δίπλα τους και δεν τα βλέπουν. Υπάρχει απόδειξη πλέον. Να μια τάφρος…
Κάτι αντίστοιχο με το κανάλι που εν αγνοία του έκανε ο Ελληνκός στρατός για την επικοινωνία της Βουλγαρίας με το Αιγαίο  αναμένεται να γίνει και στον Αξιό. Μη ξεχνάτε αυτό που έχω γράψει σε προηγούμενο άρθρο μου εδώ, ότι δηλαδή η FYROM  είναι τίγκα στο φυσικό αέριο (βλέπετε φωτογραφία ανωτέρω). Το ξεχνάτε συνέχεια…
Όπως ξέρετε για τη FYROM ενδιαφέρεται ο γνωστός μεγαλοεπενδυντής που ελέγχει πλέον και μια Ελληνική τράπεζα ενώ είναι παροιμιώδεις οι ανύπαρκτες ή αντεθνικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για Εθνικά και σοβαρά γεωοικονομικά θέματα της περιοχής, όπως για την ΑΟΖ, τα Εθνικά χωρικά ύδατα, τη συνορεύουσα ζώνη (βλλέπετε εδώ). Είναι γνωστό επίσης, ότι το ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τις ΕΟΖ. Από που και ως που αριστερό κόμμα. Η πίσω πόρτα του ΠΑΣΟΚ είναι.
Ακολουθεί ένα χρήσιμο video απο αυτά που δεν θα δείτε σε κεντρικά ΜΜΕ με περισσότερες επεξηγήσεις και ιστορικές διαδρομές επι θεμάτων όπως η ΑΟΖ, η προκήρυξη κοιτασμάτων απο το ΥΠΕΚΑ σε διεθνή ύδατα και η έντεχνη παραχώρηση δικαιωμάτων της Ελλάδας σε άλλα κράτη (αυτό στο σύνταγμα λέγεται εσχάτη προδοσία), θέματα τα οποία όλοι πρέπει να ενθυμείστε γιατί δείχνουν τη προετοιμασία που γίνεται απο το πολιτικό σύστημα και τους πατρώνες του, που σε βάθος χρόνου προωθούν λύσεις σύμφωνα με συμφέροντα που δεν αγγίζουν αυτά των Ελλήνων πολιτών, προκειμένου να πετύχουν συγκεκριμένους στόχους.



Δεν είναι σωστό να εκβιάζεται η κ.Λαγκάρ για να μη μιλάει για τη φορολόγηση των Ελλήνων εφοπλσιτών όπως και άλλων επιχειρηματιών. Κοινό μυστικό είναι ποιοί είναι και τι έχουν κάνει. Κοινό μυστικό είναι επίσης τί η κυβέρνηση δεν έχει κάνει με τις πλάτες της αντιπολίτευσης.
πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top