GuidePedia

0

Και ενώ η κοινωνία βιώνει ανθρωπιστική κρίση και οι νέοι της χώρας εγκαταλείπουν τα πάτρια εδάφη προς εύρεσιν εργασίας, οι Τούρκοι συνεχίζουν να αγοράζουν Ελλάδα.
Του Κώστα Πικραμένου
Ο Αχμέτ, ο γιος του Δαυίδ­ (Νταβούτογλου)­­, πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην πρωτεύουσα της πρώην οθωμανικής επαρχίας (vilayet) των προγόνων του. Οι τοπικοί ραγιάδες ανέβαλαν τη συζήτηση του «αντιρατσιστικού» νομοσχεδίου για να μην δυσαρεστήσουν το Μεγάλο Βεζίρη.  Αφού λοιπόν για μια ακόμη φορά μίλησε για Τουρκική μειονότητα στη Θράκη και για λύση Ανάν α λα τούρκα, αφού εγκαινίασε τα νέα γραφεία της ΜΙΤ στην Αθήνα (βλέπε μετεγκατάσταση Τουρκικής Πρεσβείας), αφού επιθεώρησε το τάγμα των εν Ελλάδι γενιτσάρων και έδωσε σχετικές οδηγίες, αναχώρησε για τα Κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου.
(Υπό κανονικές συνθήκες οι διπλωματικές σχέσεις Ελλάδος – Τουρκίας θα έπρεπε να έχουν διακοπεί από τον Αύγουστο του 1974 ή τουλάχιστον από το 1995 (διακύρηξη casusbelli). Αλλά εδώ είπαμε ότι είναι η χώρα του άκρατου ραγιαδισμού και Τουρκολαγνείας. Ανθρωπάκια όπως ο Σημίτης, πρωθυπουργός της πλέον διεφθαρμένης και ενδοτικής κυβέρνησης που υπήρξε μεταπολιτευτικά, συμμετέχει ανερυθρίαστα σε κινήσεις ...Ελιάς (όπου Ελιά και λάδωμα-μίζα) ενώ θα έπρεπε προ πολλού να λογοδοτεί στη Δικαιοσύνη.) 
Ο Αχμέτ Εφέντη πριν φτάσει στο Yunanistanπήγε στην Αρμενία όπου βάπτισε τη Γενοκτονία – πλιατσικο εις βάρος των Αρμενίων της Ανατολής «διοικητική απέλαση»!!!, ενώ προ ολίγων ημερών ο Σουλτάνος Ταγίπ δήλωνε σε στρατιωτική μονάδα της 1ης Στρατιας (στην Αν. Θρακη) ότι τα Βαλκάνια είναι Τουρκία. Άλλωστε αυτό προβλέπει και ο Εθνικός Όρκος του σαλονικιού Μουσταφά Κεμάλ.
Την ίδια ώρα που ο Μεγάλος Βεζίρης Αχμέντ Εφέντη έπινε τον τούρκικο καφέ του με τον Bennyστο δήθεν ΥΠΕΞ, ο γιος του Αβραάμ (Αβραμόπουλος) έδινε πατριωτικό παρών με Rayban στο πεδίο βολής της Κρήτης. Οι ραγιάδες, μετά από 14 χρόνια, φιλοτιμήθηκαν να εκτοξεύσουν ένα πύραυλο S300 για να δουν αν το σύστημα δουλεύει ή έχει σκουριάσει. Η επόμενη προγραμματισμένη βολή θα γίνει όταν θα βγούμε από το Μνημόνιο, δηλαδή το 2030!
Και ενώ η κοινωνία βιώνει ανθρωπιστική κρίση και οι νέοι της χώρας εγκαταλείπουν τα πάτρια εδάφη προς εύρεσιν εργασίας, οι Τούρκοι συνεχίζουν να αγοράζουν Ελλάδα. Μετά από τις 5 Μαρίνες, σειρά είχε ο Αστέρας Βουλιαγμένης και ακολουθούν νέες εξαγορές μέσω ΤΑΙΠΕΔ. Το έχουμε γράψει και προβλέψει ότι η Ελλάς θα είναι τσιφλίκι των Τούρκων το 2020.
Τουριστικό πακέτο
Ο Τούρκος σήμερα έχει κίνητρο να έρθει στο Yunanistan. Θα ξεκινήσει την περιοδεία του από την οθωμανική Θράκη για να δει πως εφαρμόζεται η Σαρία εν έτει 2014, θα πάει Καβάλα για να δει Μωχάμετ Άλι, θα συνεχίζει για Σαλονίκη για προσκύνημα στον οντά του Κεμάλ (με τις ευλογίες του κρασο-Μπουτάρη). Στη συνέχεια Αθήνα με διανυκτέρευση στον τουρκο-Αστέρα Βουλιαγμένης και τσιπούρα στο Τουρκολίμανο. Επίσκεψη στα Τουρκο-κάναλα  Mega και Αντεννα και προσκύνημα στο τζαμί στο Μοναστηράκι. Κρουαζιέρα με αναχώρηση από την τουρκο-μαρίνα του Φλοίσβου με προορισμό την τουρκο-Μαρίνα της Μυτιλήνης και επιστροφή στην Ιστανμπούλ μέσω Αιβαλίκ. Και δεν χρειάζεται συνάλλαγμα, γιατί λόγω ανέχειας δεχόμαστε και Τουρκικές λίρες, ενώ το προσωπικό των ξενοδοχείων είναι τουρκόφωνο. Πλέον δεχόμαστε όλα τα διαβατήρια (πράσινα, κόκκινα κλπ) καθώς σε λίγα χρόνια θα καταργηθεί και η θεώρηση VISA.
πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top